Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една доста наточена червена 145-ца мина по Околовръстното пред разклона за камбаните в събота около 19 ч. Хубав звук вадеше
    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
    159 1.9JTDm
    156 1.8TS ...exxxx
    145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Днес сутринта на Коня на жълтите павета бях зад една сива 156ца (номер 1030) със стикер на задното стъкло. На кой е?

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
        И от скромност или от умора не спомена, че ги размаза онези аматьори а.
        Е, ся минахме 10ти клас отдавна, пък и друго си е някой друг като те пофали....
        Макар че чесно казано в нашия шампионат състезанието е и известна доза късмет, аз повече се радвам че квалификацията спечелих, щото там всички караме един и същи карт, и можеш да видиш разликата си спрямо останалите....
        Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 13:17.
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Мда язи бях, вчера навъртях яко СТЗГ-СФ-ПК-Брезник-СФ-Априлци-СТЗГ......3 часа картинг близо до Брезник, където се засякох с MrX, изобщо вчера ми се сплеска яко дупенцето.....
          Добре си се повозил, но не можеш да ме биеш - изкарах общо 20 ч. зад волана на пътната помощ с малки почивки. Счупих се да въртя в софето заради един приятел, после поработих из село, и аз отскочих до Априлци (за бавареца), а за финал разходка по нощите до Кокаляне.
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Снощи забелязан колега със тъмно сива 146 Ti от ОМВ Цариградско в посока София - център. Карахме заедно до Константин Величков, където той сви в ляво. То колегата май беше и на ОМВ-то, където седнахме групичката след магистралните упражнения, но понеже не го познаваме...
            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
              Добре си се повозил, но не можеш да ме биеш - изкарах общо 20 ч. зад волана на пътната помощ с малки почивки. Счупих се да въртя в софето заради един приятел, после поработих из село, и аз отскочих до Априлци (за бавареца), а за финал разходка по нощите до Кокаляне.
              Поне да оспамим като хората -
              Сигурно ще кажеш че си искарал и повече пари от мене, с 20 часа на пътна помощ а?
              А аз цял ден само изваждах по бензиностанции и прочее....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• В петък към 22 на бул. Ситняково засякох VFTI , свирнах като го подминавах
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Снощи забелязан колега със тъмно сива 146 Ti от ОМВ Цариградско в посока София - център. Карахме заедно до Константин Величков, където той сви в ляво. То колегата май беше и на ОМВ-то, където седнахме групичката след магистралните упражнения, но понеже не го познаваме...
                  Това ми звучи като колегата squasch, неговата е такава и доста лачена
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Днес към обяд покрай ОМВ Враца мина МиТо с италиански номер.
                    VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                    Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                      Това ми звучи като колегата squasch, неговата е такава и доста лачена
                      Лачена беше, сигурно е той.

Иначе вчера acko88 забелязан в Красна поляна, избръмчах зад него и той настъпи педала на кюмура, после и аварийки за поздрав.

Снощи при бензиностанция Петрол до Пирогов е забелязан колега с клубен стикер 145 1,4 ТС, не помня с каква регистрация, но не софийска. Избръмчах, като го подминавах(той паркира там) и той ме поздрави.
                      Arena Coast Customs

Comment

• 22.08.2010 (неделя) Ботевградско шосе посока Долни богров

Винена 166-ца бензинова с номер СА 0182 (не помня точно) май, на излизане от София, посока магистралата за Ботевград - свирна, изпревари ме, после аз свирнах и мигнах с аварийни. Кой беши?

Аз бях с тъмно синята 166-ца 2.4 дизел ВР 6655 ВВ

п.п. Пратете ми някой клубен стикер (имам 2 алфи), че ми писна само с тениска на алфа да се фукам, ЕЙ!
                        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Вчера на стадиона в Ловеч видях две много лачени 155-ци - едната черна, другата червена. Ама не им запомних номерата.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                            22.08.2010 (неделя)

п.п. Пратете ми някой клубен стикер (имам 2 алфи), че ми писна само с тениска на алфа да се фукам, ЕЙ!
                            От тук може да си поръчаш клубен стикер http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=49698
                            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                            sigpic
                            http://vbox7.com/play:884c5234
                            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Вчера (27,0 между 6 и 7 вечерта пернишка 166-ца сив металик в първото село след границата (Кулата) в Гърция.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Днес, на улица Кирил и Методий в Бургас, бургаска 156ца фейс комба, в зеленикаво, с уникални джанти, червени апарати, 1.9 16ВЕ м-джет кю2 табелка и стикери на Блек Ейнджълс....с дупките от градушка.

Кой е тоя колега, дето ми отркадна количката под носа от Свищов...
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X